Kérdése van? Hívjon bizalommal!

info@gipszkarton-szereles.hu

Greck György

+36 30/340-5618

Munkavégzés 100% garanciával!

kőműves munkák precíz kivitelezéssel

Az előkészülettől kezdve a mérési feladatokon át a kivitelező tevékenységekig terjed a kőműves és hidegburkoló feladatköre. A kőműves tevékenységi körében szerepel a kül- és beltéri felületek hidegburkolása, épületrészek és épületek létrehozása, korrekciója, karbantartása, felújítása továbbá bontása is.

Kőműves főbb feladatai

A kőműves épületrészeket és épületeket hoz létre, épületek alapozásáért, falazásáért, vakolásáért, homlokzat alakításáért, hang-, víz-, és hőszigetelés készítéséért, betonozásért, hideg-meleg burkolásért, valamint bontást, korrekciót, karbantartást és felújítást igénylő munkákért felel. További tevékenységi körébe tartozik a szellőzők, kémények, válaszfalak, csatornák építése, avagy javítása.

Általános kőműves eszközök

Nagyon fontos, hogy megfelelő eszközök kerüljenek kiválasztásra, amennyiben igényes kőműves munkát szeretnénk. Gyors, biztonságos és pontos munkavégzést segít elő, ha az eszközhasználat tudatos. Érdemes állandóan nyomon követni a kőművesszerszámok gyarapodó tárházát és lehetőleg beszerezni az összes újdonsült kéziszerszámot, ami megkönnyítheti meg éppen tökéletesítheti a munkafolyamatot.

A jó kőműves ismérvei

Mivel a habarcs a hidegben nem köt meg, a tapasztalt és jó kőműves nem vállal télen falazást. A nagy mennyiségű anyag megspórolása érdekében gyémánttal vágja az egyéb falazó elemeket és a téglát. A jó kőműves a helyiségek eltérő adottságainak megfelelően helyezi el az odaillő szigetelést, valamint hang- és hőszigetelést elősegítő, speciális tartozékokat használ.

Kőműves munkára keres szakembert, de nem tudja kit válasszon? Mi segítünk!

Csapatunk célja, hogy gyorsan és költséghatékonyan oldjuk meg a felmerülő feladatokat, és olyan minőségi munkát adjunk át, amely hosszú éveken át megőrzi magas minőségét. Keressen minket bizalommal a hét minden napján, ha átalakításon vagy felújításon gondolkodik, csapatunk készséggel áll rendelkezésére a kőműves munka elvégzésében!

Hívjon minket árajánlatért!