Kérdése van? Hívjon bizalommal!

info@gipszkarton-szereles.hu

Greck György

+36 30/340-5618

Munkavégzés 100% garanciával!

hangszigetelés falra - gipszkarton segítségével!

 Lakásfelújításkor, átalakításkor vagy akár a tetőtér beépítése esetén nagyon gyakori a gipszkarton előtétfal készítése, hiszen egyszerű vele dolgozni, mégis sokrétű dolgokra alkalmazható. Olcsó alapanyag ellenére kiválóan variálható attól függően, milyen fő célból kerül a falra ez a plusz réteg. A hangszigetelés falra ráadásul kiemelkedően fontos minden munka közül. 

vállalható vízálló gipszkarton ár

A vízálló gipszkarton kétség kívül az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módszer a belső terek átformálásához, tagolásához, ráadásul akár dekorációs elemként is megállják a helyüket egyes elemek. Tökéletes megoldást nyújt válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek, vagy akár padlózat kialakításakor is. Számos előnye van, mely kifejezetten vonzóvá teszi a gipszkartont, mint a belső architektúra egyik alapanyagát. A weboldalunkon nézelődve már részletesen olvashatott arról, hogy milyen kvalitásai vannak a gipszkarton falaknak, illetve érintettük az esetleges hátrányokat is. Most ezt a vonalat megragadva szeretnénk kifejteni, hogy mire kell figyelni, ha vizesblokkok közvetlen közelében szeretnénk ezen anyagból falakat, dekorelemeket építeni.

 

a gipszkarton ragasztás előnyei

Az elmúlt években a modern belsőépítészet egyik legközkedveltebb megoldásává vált a gipszkartonozás, melynek oka hogy egy rendkívül sokoldalúan felhasználható anyagról beszélhetünk, mellyel hatékonyan, gyorsan és szinte hulladékmentesen lehet dolgozni, felújítani otthonunkat. Gipszkarton segítségével könnyedén emelhetünk válaszfalakat, vagy dobhatjuk fel otthonunkat álmennyezettel, illetve hathatós opciót jelent az esztétikai problémák orvoslására is. Az alábbi cikkben arról olvashat, hogy miért lett ennyire népszerű a gipszkarton ragasztása falra, illetve, hogy miképp kell régi falra gipszkartont felhelyezni.

 

Hívjon minket árajánlatért!