Kérdése van? Hívjon bizalommal!

info@gipszkarton-szereles.hu

Greck György

+36 30/340-5618

Munkavégzés 100% garanciával!

Gipszkarton szerelés

A gipszkarton fal igencsak keresett eszközzé vált a laza és könnyed szerkezete miatt, ami gyors és költséghatékony kivitelezést tesz lehetővé. Azon felül, hogy tökéletes megoldás lehet elektromos és épületgépészeti vezetékek elhelyezésére, extra helyiséget biztosíthat, hő- és hangszigetelésre is alkalmas.

Gipszkarton szerelés pozitívumai

A gipszkarton előnyösebb, mint a sima vakolat a gyorsabb kiszáradási ideje miatt, mely hozzájárul a tapétázás vagy festés korábbi megkezdéséhez. Ezenfelül a vakolat felhordása sokkal több időt vesz igénybe, mint a gipszkarton felrakása. Egy gyakorlott szakembernek a gipszkarton felhelyezése már rutin szerű művelet, ami kevés időt vesz igénybe.

Gipszkarton szerelésben jártas szakember

Sokak szerint a gipszkartonozás egy egyszerű művelet, amit önállóan is zökkenőmentesen elvégezhetnek otthonukban. A tévhitekkel ellentétben azonban jobb ha szakember segítségét kérik, mielőtt a tervezett átalakítás költségessé válik és eltolódik az esetlegesen rossz kivitelezési próbálkozás miatt. A gipszkarton szerelésben jártas szakember segítségével megspórolhatja a felesleges köröket.

Gipszkarton festés

A gipszkarton anyaga perlitből, gipszből és papírból tevődik össze, melynek festése mészfestékkel nem megengedett. Beltéri diszperziós falfesték használata viszont megengedett, tulajdonképpen bármilyen tetszetős árnyalatban. Az áhított végeredmény elérése érdekében odafigyelésre és türelemre van szükség, ugyanakkor nem bonyolult műveletről beszélünk.

Gipszkarton szerelésben jártas szakembert keres? Mi segítünk!

Csapatunk célja, hogy gyorsan és költséghatékonyan oldjuk meg a felmerülő feladatokat, és olyan minőségi munkát adjunk át, amely hosszú éveken át megőrzi magas minőségét. Keressen minket bizalommal a hét minden napján, legyen szó gipszkarton szerelésről, kőműves munkáról vagy festésről, mi megoldjuk!

Hívjon minket árajánlatért!