Kérdése van? Hívjon bizalommal!

info@gipszkarton-szereles.hu

Greck György

+36 30/340-5618

Munkavégzés 100% garanciával!

Egyéb dolgok lerakása és fedése

Egyéb dolgok takarása/fedése gipszkartonnal

Építkezés közepette jelentős szempont az idő. Ebből kifolyólag a gipszkarton nagyszerű megoldás, mivel alkalmazása időtakarékos, ráadásul költséghatékony.

Miért használjunk gipszkartont?

Lényeges előnye a gipszkartonnak, hogy környezetbarát anyagokból tevődik össze, emellett semleges illatú. Évek múltán sem fog a közérzeten rontani vagy gondot okozni kellemetlen szagok engedésével, egészségre káros hatásokkal. A gipszkarton falban könnyedén lehet csöveket és vezetékeket elvezetni, melyek kivitelezése jóval kevesebb törmelékkel jár a hagyományos falakkal ellentétben, ezen felül fal vésésre sincs szükség utólag.

Hőállósága

A gipszkarton falak segítenek meggátolni az esetleges tűz tovább terjedését, hiszen a gipszkarton nem éghető anyag. Ennek ellenére mégis kitűnően szigetel és tartja a meleget. Ezen tulajdonságai miatt egyre népszerűbb építőanyag. A tél ellenére is mindenféle gond nélkül lehet gipszkartonozást végezni, emellett a gipszkarton falak mindig simák és egyenesek.

Típusai ellenállóság szerint

Mivel különféle gipszkarton táblák kaphatók, melyek eltérő tényezőkkel szemben mutatnak rendkívüli ellenállást, a lakás bármelyik részén alkalmazható gipszkartonozás. A normál gipszkartont lényegében száraz helyiségekben használják, ahol a gipszkartonozott részt nem éri különösen magas hő vagy nedvesség. Az impregnált gipszkarton olyan helyiségekben ajánlott, ami nagyon nyirkos és magas a falak páraterhelése.

Gipszkartonnal való takaráson gondolkodik, de nem tudja ki segíthetne a kivitelezésben? Mi megvalósítjuk elképzeléseit!

Csapatunk célja, hogy gyorsan és költséghatékonyan oldjuk meg a felmerülő feladatokat, és olyan minőségi munkát adjunk át, amely hosszú éveken át megőrzi magas minőségét. Keressen minket bizalommal a hét minden napján, ha felújításon vagy álalakításon gondolkodik – mi segítünk a szigetelésben, nem kívánt csövek, kábelek gipszkartonnal való takarásában!

Hívjon minket árajánlatért!